Tuotteet

BOSCH-ilmalämpöpumput

Bosch-ilmalämpöpumput ovat laadukkaita ja tyylikkäitä laitteita, jotka soveltuvat käytettäväksi monissa eri tiloissa. Erityisesti suoralla sähkölämmityksellä varustetut kodit hyötyvät ilmalämpöpumpusta eniten. Ilmalämpöpumpun asennus tapahtuu normaalisti yhden työpäivän aikana, ja hyödyistä ja säästöistä pääsee nauttimaan välittömästi.

Ilmalämpöpumpun hankinta on satsaus energiatehokkuuteen. Lämmityskustannukset saattavat pudota jopa 40 prosenttia, jonka vuoksi takaisinmaksuaika onkin erittäin lyhyt.

Puhku-takuuasennus

Puhku-takuuasennus sisältyy aina verkkokaupastamme ostetun ilmalämpöpumpun hintaan. Asennustyön osuus koko ostoksen hinnasta on 1111 €. Saat vähentää 40 % työn osuudesta, joka tällä summalla tekee omavastuun jälkeen 344,40 €. Lue lisää vero.fi-sivuilta.

Saatavilla 70 km ajoetäisyydellä osoitteesta Linjatie 1, 28430 PORI. Kaukaisemmat asennuspaikat – pyydä tarjous!

Ohjeita ostajalle

Bosch Termotekniikan sivuilta on ladattavissa erittäin kattava ja selkeä Ilmalämpöpumpun ostajan opas. Suosittelemme lataamaan sen ja lukemaan huolella läpi, jos ilmalämpöpumppu ei ole vielä tuttu.

Sertifioidun Lämpömestarin asentama Bosch ilmalämpöpumppu on turvallinen valinta. Lämpömestarin asentamana ilmalämpöpumpulla on kuuden vuoden takuu. Takuu korvaa osat, lisävarusteet ja huollot, joita vaaditaan vian korjaamiseksi. Tarkemmat takuuehdot löytyy Toimitus- ja takuuehdot -sivulta.

Puhku-takuuasennus on voimassa myös kuusi vuotta. Käytännössä takuu korvaa kaikki asennuksesta mahdollisesti johtuvat viat. Tarkemmat takuuehdot.

 

Ilmalämpöpumpulla saat säästöä sähköenergialaskuusi ympäri vuoden!

Ilmalämpöpumpulla säästät vuodessa keskimäärin 30-40% sähkölaskustasi. Säästöt ovat riippuvaisia maantieteellisestä sijainnista, ulkolämpötilasta ja ilmalämpöpumpun käyttötavasta, kiinteistön pohjaratkaisusta sekä nykyisestä lämmitysmuodosta. Suurin hyöty saavutetaan talossa, jossa on ennestään suora sähkölämmitys. 

Ilmalämpöpumppu on myös omiaan tasoittamaan sisäilman lämpötilaeroja, puhdistaen samalla huoneilmaa. Asunnon viilentämiseen ilmalämpöpumppu on kustannustehokkain vaihtoehto.

 

Ilmalämpöpumpun valinta

Ilmalämpöpumpun valinnassa on tärkeää huomioida, että annettu ohjeellinen neliömäärä pätee pääasiassa avoimiin tiloihin. Sokkeloisissa taloissa, joissa on paljon väliseiniä ja –ovia, vaikutusalue on usein pienempi. 

Mitä isompi vaikutusalue ilmalämpöpumpulla on, sen suurempi hyöty sillä on mahdollista saavuttaa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksesi parantamiseksi. Hyväksy tai lue lisää.