Puhku-verkkokaupan tilausten toimitusehdot

Tilaaja ostaessa tuotteen verkkokaupasta syntyy Tilaajan ja Myyjän välille Toimitussopimus. Myyjänä verkkokaupassa on Puhku (Optimaint Oy, 2458927-8).

 

 1. Hinnat ovat voimassa välimyyntivarauksin.
 2. Tilaaja on vastuussa, että Myyjällä on esteetön pääsy sovittuna aikoina asennustiloihin. Jos Myyjä joutuu odottamaan esim. lukittuihin tiloihin pääsyä, veloitetaan tästä tuntihinta 62 €, sis. alv 24 %.
 3. Asennuksen kesto on aina arvio.
 4. Ostaessaan verkkokaupasta Tilaajan edellytetään lukemaan toimitusehdot sekä takuuehdot.
 5. Tilaajan tulee lukea Puhku-takuuasennuksen sisältö ennen ostoksen tekemistä.
 6. Takuut ovat voimassa erillisten takuuehtojen mukaan.
 7. Asennuksen sisältö on kuvattu puhku.fi-verkkosivuilla välilehdellä: Puhku-takuuasennus. Tätä laajemmat asennukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti.
 8. Asennukset suoritetaan huolellisesti ja siististi noudattaen hyvää asennustapaa. Läpivientien osalta Tilaaja vastaa seinän rakenteesta asennuksen aikana ja sen jälkeen.
 9. Tilaaja on vastuussa huolehtimaan, ettei sisä- tai ulkoyksikön kondenssipoisto tukkeudu laitteen takuun aikana.
 10. Tilaaja varaa asennusajan viimeistään neljän (4) viikon sisällä verkkokaupasta ostamisen jälkeen. Jos tilaaja ei ole varannut asennusaikaa neljän viikon sisällä, Myyjä voi perua kaupan.
 11. Tilaajalla on oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä, ellei asennusta ole vielä suoritettu.
 12. Peruutuksista ja palautuksesta Tilaajan tulee olla yhteydessä joko sähköpostitse: myynti@puhku.fi tai puhelimitse: 050 550 6770
 13. Tilaajalle ei aiheudu kaupan perumisesta/palautuksesta kustannuksia.
 14. Kaupan perumis- /palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.
 15. Mikäli asennusaika perutaan myöhemmin, kuin kolme (3) vuorokautta ennen Tilaajan varaamaa asennusaikaa, Tilaajalta veloitetaan 200 € käsittelymaksu.
 16. Reklamaatio ja huomautukset työn laadusta tulee antaa kirjallisesti asennuksen käyttöönotossa.
 17. Reklamaatiot tulee lähettää kirjallisena sähköpostitse osoitteeseen: myynti@puhku.fi. Reklamaatiot pyrimme hoitamaan yhdessä Tilaajan ja Myyjän kesken ja tarvittaessa pyydämme lausunnon puolueettomalta taholta, esim. tavarantarkastajalta tai kuluttaja-asiamieheltä. Tarkemmat takuuehdot selviää Myyjän antamasta Takuuehdot-dokumentista.
 18. Myyjä tai laitteen valmistaja ei ole vastuussa asentamiensa laitteen todellisista tuotoista energiansäästöön.
 19. Takuunalaisen laitteen toimimattomuudesta tai rikkoutumisesta johtuvan haitan korvaus on kaikissa tapauksissa korkeintaan laitteen käypä arvo. Myyjällä on oikeus ensisijaisesti korjata rikkoutunut laite.
 20. Myyjä ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viiveistä tai viiveiden aiheuttamista välillisistä haitoista.
 21. Omistusoikeus tavaraan siirtyy Tilaajalle vasta, kun kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu.
 22. Kun laite on asennettu (kylmäaine vapautettu sisä- ja ulkoyksikön väliseen putkistoon) ei laitteella ole enää palautusoikeutta.
 23. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Yhteystiedot: 
Pasi Raukola
myynti@puhku.fi
050 550 6770

BOSCH-takuuehdot

Bosch Lämpömestari takaa laadukkaan asennuksen ja huipputakuun. 

Kun ostat ja asennutat uuden lämpöpumppusi Bosch Lämpömestarilla, saat mukaan erinomaisen lisän: kuuden vuoden takuun ja ilmavesi- ja maalämpöpumpuille (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun. Bosch-takuu varmistaa, että näiden kuuden vuoden aikana lämpöpumpullasi on täydellinen turva. Ei henkilökohtaista riskiä, vakuutusta tai siihen liittyvää arvonalenemisesta koituvaa vähennystä!

Takuu korvaa osat, lisävarusteet ja huollot, joita vaaditaan vian korjaamiseksi.

Puhku-takuuasennuksen takuuehdot

Tavoitteena asennukselle on, että sekä kyseisen palvelun tuottaja ja ostaja ovat molemmat tyytyväisiä asennuksen laatuun kokonaisuudessaan. Asennuksen suorittaa aina pätevöitetty asentaja. Asentajan pätevyyden ja asennusliikkeen toimintaoikeudet voi tarkistaa TUKES:n julkisesta pätevyys- ja toiminnanharjoittajarekisteristä.

 

Kylmälaiteliiketodistuksemme nro: 5174/11.01/2020.

Sähkötöiden toimintaoikeudet: A(SJ) Sähköasennustyöt ja sähkölaitekorjaus (enintään ja yli 1000 V sähkötyöt).

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksesi parantamiseksi. Hyväksy tai lue lisää.